Συστήματα ασφαλείας Συστήματα συναγερμού

Συστήματα συναγερμού (Honeywell)

Χρησιμότητα των συστημάτων συναγερμού

Στις μέρες που ζούμε, το θέμα της ασφάλειας αποτελεί σημαντικό στοιχείο της καθημερινότητάς μας. Όλοι μας επιθυμούμε να ζούμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον και προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, καταφεύγουμε σε σίγουρες και αποτελεσματικές μεθόδους προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Τη δυνατότητα αυτή μας την προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού, που με τη βοήθεια διαφόρων περιφερειακών εξαρτημάτων ελέγχουν την κίνηση στο χώρο. Όταν τα περιφερειακά εντοπίσουν κίνηση, ειδοποιούν τον μικροϋπολογιστή κι αυτός με τη σειρά του ενεργοποιεί τις σειρήνες και στέλνει τηλεφωνική ειδοποίηση στην αστυνομία και σε όποιον του έχει οριστεί, ότι ο χώρος έχει παραβιαστεί.

Η electro com ασχολείται με την εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων και είναι σε θέση να σας προτείνει σίγουρες και σύγχρονες λύσεις. Αναλαμβάνουμε τόσο την καλωδίωση, όσο και την τοποθέτηση, τη σύνδεση και τον προγραμματισμό ενός συστήματος συναγερμού. Με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της εταιρίας μας σάς παρέχουμε μια άριστη τεχνική υποστήριξη πελατών.

Η εταιρία μας προμηθεύεται και εγκαθιστά προϊόντα από το μεγαλύτερο οίκο του εξωτερικού στα συστήματα ασφαλείας (Honeywell),  τα οποία διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας και πιστοποίησης.

Σε συνεργασία με εταιρείες κέντρων λήψεως σημάτων, μας παρέχεται η δυνατότητα να εγγράφουμε σε αυτά κάθε νέο πελάτη μας που διαθέτει σύστημα συναγερμού. Στα κέντρα αυτά φτάνει κάθε σήμα παραβίασης ή ανεπιθύμητης παρουσίας που θα παρατηρηθεί στο χώρο σας και αυτόματα οι εταιρείες ενημερώνουν τηλεφωνικά τόσο εσάς, όσο και την αστυνομία.

Μέρη ενός συστήματος συναγερμού

Ένα τυπικό σύστημα συναγερμού αποτελείται από τις εξής συσκευές:

  • Κεντρικός πίνακας ελέγχου συστήματος συναγερμού
  • Πληκτρολόγιο συναγερμού, μέσω του οποίου γίνεται χειρισμός του συστήματος
  • Ανιχνευτές κίνησης (radar) εσωτερικού χώρου, οι οποίοι τοποθετούνται σε καίρια σημεία των χώρων του κτιρίου
  • Μαγνητικές επαφές συναγερμού, οι οποίες τοποθετούνται συνήθως σε πόρτες και παράθυρα των χώρων του κτιρίου
  • Σειρήνα συναγερμού αυτοτροφοδοτούμενη εξωτερική
  • Όλες οι παραπάνω συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους αποτελεσματικά, προκειμένου να έχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτικές τεχνο-οικονομικές πληροφορίες σχετικά με την ιδιαιτερότητα της δική σας περίπτωσης.