Ηλεκτρομηχ/κές εγκαταστάσεις Φωτισμού

Οι προηγμένες αρχιτεκτονικές λύσεις της εποχής μας απαιτούν αντίστοιχη δυναμική προσέγγιση και ποιοτικό σχεδιασμό του φωτισμού τους, καλύπτοντας κάθε απαίτηση εργονομίας, αποδοτικότητας και αισθητικής αναβάθμισης των έργων. Η μελέτη φωτισμού είναι η σύζευξη τέχνης, τεχνικής και επιστήμης του φωτισμού και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας σύγχρονης αρχιτεκτονικής μελέτης.  Είναι ο τέλειος συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας, της τεχνολογικής καινοτομίας και του εμπνευσμένου σχεδιασμού που αυξάνει τη δημιουργική ισχύ του φωτισμού, εξελίσσει την αλληλεπίδρασή του στο χώρο και την αρχιτεκτονική και προσδίδει πρόσθετη υπεραξία στο έργο, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες εμπειρίες στους ανθρώπους.

Κατηγορίες φωτισμού:

  • Φωτισμός μουσείων και εκθέσεων
  • Φωτισμός επαγγελματικών χώρων
  • Φωτισμός κατοικιών
  • Φωτισμός εξωτερικών χώρων

Σημαντικό κριτήριο για τον επιτυχημένο φωτισμό ενός χώρου αποτελεί αρχικά η σωστή μελέτη φωτισμού. Μία σωστή μελέτη φωτισμού βελτιώνει τη λειτουργία και την αισθητική ενός χώρου, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητα ευκρίνειας του κάθε χρήστη.

Ένα δεύτερο κριτήριο αποτελεί η  επιλογή κατάλληλων φωτιστικών. Κάθε φωτιστικό που επιλέγεται για να φωτίσει ένα ή περισσότερα σημεία ενός χώρου, πρέπει να πληρεί ορισμένες βασικές προϋποθέσεις και να είναι πιστοποιημένο.

Ένα ακόμα κριτήριο σχετικά με τον επιτυχημένο φωτισμό ενός χώρου είναι η σωστή τοποθέτηση και σύνδεση του φωτιστικού, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι σύγχρονες και αυξημένες  απαιτήσεις εξωτερικού φωτισµού προϋποθέτουν τεχνογνωσία, εμπειρία και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη σωστή, οµαλή και ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Η electro com σήμερα, χάρις στην πολυετή γνώση και εμπειρία των στελεχών της, μπορεί να σας προτείνει τις πλέον αξιόπιστες και σύγχρονες λύσεις για το φωτισμό του χώρου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.